içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AK Parti'de yeni yüzler yönetiminde

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde Bursa'dan milletvekili Efkan Ala ile eski vekil Öndoer Matlı MKYK'ya Büşra Koyuncu ise DK'ya seçildi.

AK Parti'de yeni yüzler yönetiminde
Haberi Sesli Dinle

AK Parti'Nin olağanüstü genel kurulunda partinin genel merkez yöneticileri ütçte iki oranında değişti. 

Hemen değişimin Bursa ile ilgili kanadına baktığımızda ise, Genel Başkan vekili ve Bursa milletvekili Efkan Ala yerini korudu. Partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda geçen dönem yer alan Ayhan Salman bu kez yerini geçmiş dönem milletvekilimiz Önder Matlı’ya bıraktı.

Listede birde vefa örneğine rastladık. Sürpriz olarak değerlendiriliyor. Rahmetli Bursa milletvekili Ali Koyuncu’nun kızı genç avukat Büşra Koyuncu Disiplin Kurulu üyesi oldu.

Partisinin genel merkez yönetim listesini değerlendiren Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Bursa olarak partimizin en üst düzeyinde temsil edilmekten ve yer almaktan mutluyuz” dedi.

Bursa milletvekili Ayhan Salman, genel kurulda ortaya çıkan durumu ise “partimizde sürekli yenilenme ve değişim yaşanıyor. Benim listede olup olmam önemli değil. Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Partimize, ülkemize ve Bursa’ya hayırlı olsun. Biz, hep beraber, el ele kol kola yol yürümeyi ve kav etmeden halkımıza, milletimize hizmet etmeyi başaran bir partiyiz. Şimdi, önümüzde mahalli seçimler var, bütün gücümüzle başarılı olabilme adına çalışıyoruz” ifadesiyle, ilk hedeflerinin yerel seçimler olduğunu söyledi.

Tarih: 08-10-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum