içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bursaspor sahipsiz kalmadı

Bursaspor'un kaderinin ne olacağı tartışılırken, eski başkanlardan Recep Günay tek aday olarak katıldığı genel kurulda başkan seçildi.

Bursaspor sahipsiz kalmadı
Haberi Sesli Dinle

Bursa'nın göz bebeği olan ve senelerdir alt liglerde top koşturması nedeniyle sahipsiz kalan Bursaspor'a, kayyuma düşme tehdidi altında yapılan genel kurulda, eski başkan Recep Günay sahip çıktı. Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder'in katılmadığı, Bursaspor'un sahipsiz bırakılmasına tepki olarak gösterilen bu uygulaması ise epey dikkat çekti. Sakder ve arkadaşlyarının Bursaspor'a Ali Ay'ın başkan olmasını istedikleri, Ali Ay'ın ise bazı garantiler istemesi nedeniyle aday olmadığı iddia ediliyor.

Neticede, Bursaspor, badireli bir genel kurulu daha yaşadı. 

Bursaspor'un Kongresi'nde Recep Günay'ın adaylığı ile ilgili itiraz geldi. Kongre Üyesi Ertuğ Toker'in itirazından sonra Recep Günay Stadyumu terk etti. 

Recep Günay'ın adaylığı ile ilgili prosedürlerin gerçekleşmediğine dair tek imzalı iddia sonucu ilerleyişe itiraz edildi.

Oy çokluğuyla Bursaspor'un yeni başkanı seçilen Recep Günay tek bir kişinin itirazına sinirlenrip kongre ortamından ayrıldı. Ama, genel kurulda başka aday olmadığı içinde oy çokluğuyla başkan seçilen Recep Günay seçim sonuçlarını beklememiş oldu. 

Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker, itirazlarının ardından devam eden kongre sonucu için pazartesi günü dava açacağını söyledi.

Recep Günay oy çokluğu ile 31. Bursaspor Kulübü Başkanlığına seçildi.

Başkan Recep Günay

ASİL

Ali Ekber Kurtum

Metin Genç

Ersoy Horoz

Turan Cesur

Sedat Topaloğlu

Burak Yağız

Ersel Kuzu

Ali Rıza San

Necati Desovalı

Savaş Sefa

Samet İlhan

İlyas Kaya

YEDEK

Abdülkadir Kargılı

Ali Koç

Ediz Öztürk

Ersin Birnican

Adnan Yazık

Mustafa Dişlon

Mesut Kerimoğlu

DİSİPLİN KURULU

Emre Akçıl

Sungurtekin Öztan

Uğur Hacıoğlu

YEDEK

Yıldırım Hacıoğlu

Ozan Ardalı

Mustafa Şenyurt

TFF

Beyhan Çalışkan

Mehmet Çakman

Ali Sait Adiloğlu

Ünsal Mendi

 

Tarih: 02-07-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum