içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Efsane Türk lider Dr. Sadık Ahmet'e özel film

Yapımı MCG Film Medya, yapımcılığı M.Cüneyt Göz tarafından üstlenilen, film yakın tarihin unutulmaz kahramanlarından biri olan Dr. Sadık Ahmet’in hayatını anlatacak.

Efsane Türk lider Dr. Sadık Ahmet'e özel film
Haberi Sesli Dinle

Yapımı MCG Film Medya, yapımcılığı M.Cüneyt Göz tarafından üstlenilen, proje tasarımı Muhammet Usta’ya ait, senaryosu Mert Dikmen imzası taşıyan ve yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın oturduğu film yakın tarihin unutulmaz kahramanlarından biri olan Dr. Sadık Ahmet’in hayatını anlatacak.

22 Ağustos itibariyle sete çıkan 'Sadık Ahmet' filmi uzun yıllar boyu gasp edilen haklarını geri kazanmak için ömrünü harcamış bir kahramanın hikayesini beyaz perdeye aktaracak.

 

Batı Trakya Türklerinin efsanevi lideri olan Sadık Ahmet'in hayatını anlatan film dün sete çıktı. İşte, Sadık Ahmet filmi oyuncuları ve tüm detaylar!

SADIK AHMET FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Gümülcine, Edirne ve Atina'da çekilecek olan filmin 2024 yılının Ocak ayında gösterime girmesi bekleniyor. Türkiye, Orta Doğu ve Doğu Avrupa gibi pek çok yerde film izlenebilecek.

Filmde Sadık Ahmet karakterine Turgay Aydın hayat verecek. Sadık Ahmet filmi oyuncuları arasında; Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Erkan Can, Ozan Akbaba, İlker Aksum, Cemal Toktaş, Taner Rumeli, Suzan Kardeş, Burak Satıbol, Renan Bilek, Bade Tokel ve Aslıhan Yüsra Yılmaz da yer alıyor.

Kaynak: Magazinkolik

Tarih: 23-08-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum