içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Karacabey Teknoloji üssü

Türkiye’nin yeni teknoloji üssü Karacabey TEKNOSAB’da fabrikalar bir bir yükseliyor

Karacabey Teknoloji üssü
Haberi Sesli Dinle

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün kent meydanında kurulan TEKNOSAB İstihdam Merkezini ziyaret etti.

Başkan Ali Özkan, ‘yeni nesil organize sanayi bölgesi’ olarak anılan TEKNOSAB’ın, Türkiye’nin en büyük projesi olduğunun altını çizerken, projenin hem istihdam anlamında hem de cari açığın azaltılması noktasında, ülkemize büyük değer katacağını ifade etti.

İstihdam konusunda işçi ile işvereni buluşturan standa önceki gün ziyaret gerçekleşen Özkan, kayıtlar ve süreç hakkında görevli personelden de bilgi aldı.

Türkiye’nin en büyük projesi

Burada bir açıklama yapan Özkan, “Teknolojik yatırımlarımızın en önemlilerinden bir tanesi Taşpınar Mahallemizde, 8 bin dönümlük bir alanda inşa edilen TEKNOSAB’ta, kamulaştırma ve altyapı çalışmalarından sonra, fabrika inşaatları da başlamış durumda. İnşaat faaliyetleri hızla devam ediyor. Bunun yanında, bölgede faaliyete geçen fabrikası sayısı da günden güne artıyor. Türkiye’nin gözbebeği olan, Türkiye’nin en büyük projesi bu. Hem istihdam anlamında bölgemize değer katacak hem de cari açığın azaltılması noktasında hem iç pazara hem de dış pazara hitap edecek devasa bir bölge burası. Karacabey Belediyesi olarak, her anlamda çalışmalarımız sürerken, 3T vizyonumuzun önemli parçalarından biri olan teknoloji odaklı çalışmalarımız da kararlı bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

TEKNOSAB İstihdam Merkezi resmen hizmete başladı

Özkan, “Karacabey Belediyesi girişimleri ile kurulan TEKNOSAB İstihdam Merkezi, Karacabey’imizde kent meydanında hizmet vermeye başlamıştır" diyerek, merkezin Karacabey'de hizmete girdiği müjdesini verdi. Özkan, müjdeyi verirken, hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Öte yandan, TEKNOSAB İstihdam Merkezinin ilçeye ve ilçe istihdamına katkısının yüksek olması bekleniyor.

Tarih: 23-08-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum