içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yerlikaya Bursa'da açıkladı; huzur bozanların huzurunu bozuyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkemizdeki huzur ve güvenin sağlanması için her türlü yasa dışı faaliyetlerle el birliği içinde mücadele ettiklerini ifade etti.

Yerlikaya Bursa'da açıkladı; huzur bozanların huzurunu bozuyoruz
Haberi Sesli Dinle

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bursa'ya gelerek parti teşkilatları ile bir toplantı yaptı. Bakanlığın çalışmaları hakkında bilgi veren Yernlikaya, toplum ve ülke huzurunun her konunun üzerinde tuttuklarını ve huzur bozan çetelere karşı başlatılan amansız mücadelenin devam ettiğini ifade etti. 

Yerlikaya, "yapılan operasyonlarla huzuru bozanların, huzurlarını bozuyoruz" sözleriyle dikkat çekti. 

AK Parti il Başkanı Davut Gürkan Yerlikaya'nın ziyareti ile ilgili olarak sosyal medyada şu paylaşımı yaptı;

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'yı İl Başkanlığı'mızda ağırladık. Bursa'mızın, hemşehrilerimizin, ülkemizin huzur ve güvenliğine yönelik çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakanımıza ziyaretleri ve kadim Bursa'mıza gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür ediyorum.

Yerlikaya'Nın Bursa mesajları; 

İSTANBUL MERKEZLİ BURSA, KAYSERİ, KOCAELİ, KONYA VE HAKKARİ’DE YAPILAN “SAHTE SES” OPERASYONUNDA ÖRGÜTLÜ OLARAK NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNU İŞLEDİKLERİ TESPİT EDİLEN 6⃣2⃣ ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI❗️

Dolandırıcılara, onların iş birlikçilerine, zehir tacirlerine, çetelere, teröristlere, organize suç örgütlerine nefes aldırmayacağız❗️

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar sonucunda, örgütlü olarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şüphelilerle ilgili işlemlerin ve operasyonların devam ettiği duyuruldu.

 

Tarih: 26-10-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum